×
Design & activatie

Camerate & ICT Partners

Challenge

Een fusie betekent verandering. En verandering roept vaak weerstand op. Aan ons de uitdaging om alle collega’s van vier verschillende vestigingen uit te nodigen voor de aankondiging van het samengaan tussen ICT Partners en Camarate ICT, waarbij de verandering gezien wordt als een kans. Zowel individueel als voor het team.

Idea

We zijn op zoek gegaan naar een thema die past bij de criteria van de fusie: verbondenheid, samen, betrokken, vertrouwd, shared values en vermenigvuldiging. Daarnaast wilden we alle collega’s persoonlijk aanspreken op een manier die verrassend is én bovenal positieve energie uitstraalt. Combineer deze criteria en je komt vanzelfsprekend uit op het huwelijk als thema.

Onder het genot van een hapje en drankje nam de directie iedereen mee in hun visie achter de samenwerking, benoemden zij welke kansen er nu individueel en als team extra zijn bijgekomen en werden er een aantal voordelen van het huwelijk tussen Camarate ICT en ICT-Partners aangehaald die nu al zichtbaar zijn.